TG Partners IV P/S

TG Partners IV P/S investerer i velbeliggende ejendomme i København. Det samlede egenkapitalindskud er ca. DKK 58 mio., og der er foretaget investeringer for ca. DKK 147 mio. Indskuddet er committet af investorerne.

Der er købt 4 ejendomme på gode beliggenheder i København og på Østerbro.

EKSEMPEL – NØRREGADE 18, KØBENHAVN K.

Ejendommen var udbudt af FS Ejendomme (Finansiel Stabilitet) til DKK 38 mio. og blev erhvervet i april 2014 for DKK 29 mio.
Ejendommens areal på 1.617 m² er fordelt med butik i høj kælder, kontor fra parterre (stuen) og op til 3. sal samt en uistandsat bolig på 4. salen.
På trods af den gode beliggenhed og vedligeholdsmæssige stand, havde ejendommen nogle udfordringer ift. genudlejningsrisiko og tomgangsarealer og en mulig opsigelse fra hovedlejeren.

VÆRDISKABELSE

Under vore forhandlinger og due diligence fik vi adgang til en dialog med hovedlejeren primært for at afdække risiko for opsigelse af lejeforholdet samt muligheder for værdiforøgende tiltag. Det førte til inførelsen af en ny lejekontrakt. Den nye lejekontrakt for hele ejendommen eksklusiv butik er med lang uopsigelighed. Dermed fik vi elimineret tomgang og genudlejningsrisiko. Dette blev afklaret inden endelig beslutning om køb.
Et hurtigt salg blev overvejet fordi vi, allerede inden erhvervelse af ejendommen, havde tilføjet den merværdi, som aktiv forvaltning kan bidrage med. Ejendommen er solgt med betydelig avance i foråret 2015.