Bestyrelse & Advisory Board

PETER REEDTZ

Mangeårig erfaring fra lederjobs i den finansielle sektor med primær fokus på investering og kapitalforvaltning. Indehaver af Asset Allocation Instituttet, som rådgiver om strategisk formueallokering.

Bestyrelsesmedlem i en række finansielle virksomheder i Danmark og internationalt. Censor på CBS og Aarhus Universitet.

PER KLITGÅRD

Professionelt bestyrelsesmedlem i en række danske og internationale virksomheder. Forud for sin bestyrelseskarriere har Per Klitgård de seneste godt 20 år været topchef (CEO/koncerndirektør) i nogle af Danmarks ledende virksomheder i den finansielle sektor - senest som CEO for Danica Pension.

PER H. JENSEN

Administrerende direktør i J-F. Lemvigh-Müller Holding A/S og koncernens ejendomsselskab Lemvigh-Müller Ejendomme ApS.

Tidligere statsautoriseret revisor og partner i Grothen & Perregaard, Grant Thornton og PwC.

LARS THYLANDER

Bestyrelsesformand og grundlægger. Arbejdet i ejendomsbranchen siden 1983 - som selvstændig siden 1986.

MICHAEL VAD

Managing partner i den internationale ledelsesrådgivningsvirksomhed Spencer Stuart og ansvarlig for den nordiske forretning. Omfattende ledelseserfaring fra bl.a. 2M Invest, Egmont og TDC.

Bestyrelsesformand i den digital spilvirksomhed Reto-Moto og Næstformand i Kræftens Bekæmpelse.

NIELS-ULRIK MOUSTEN

Entreprenør og bestyrelsesmedlem - primært indenfor investeringer og finans. Medstifter af og bestyrelsesformand for CABA Capital (forvalter en rente hedge fund), IMDistribution (distributør af kapitalforvaltningsydelser), NOVARO (IT-konsulent indenfor robotic process automation) og Investeringsforeningen Nykredit Invest Balance.

Medlem af bestyrelsen for bl.a. PFA Pension (næstformand), Retail Brands ApS og Northern Horizon Capital A/S. Medlem af investorkomitéen i Nordic Eye (venture fund) og Carlsbergsfondets investeringskomité. Bestyrelsesformand for bl.a. Investeringsforeningen Nykredit Invest Engros.

30 års erfaring indenfor kapitalforvaltning, bl.a. som direktør for Danske Capital og SEB Asset Management (Danmark).