Bestyrelse & Advisory Board

PETER REEDTZ

Mangeårig erfaring fra lederjobs i den finansielle sektor med primær fokus på investering og kapitalforvaltning. Indehaver af Asset Allocation Instituttet, som rådgiver om strategisk formueallokering.

Bestyrelsesmedlem i en række finansielle virksomheder i Danmark og internationalt. Formand for Finansanalytikerforeningens Asset Allocation udvalg og censor på CBS og Aarhus Universitet.

SØREN HOFMAN LAURSEN

Markant person i ejendomsbranchen med mangeårig erfaring - senest adm. direktør i C.W. Obel Ejendomme A/S.

Bestyrelsesmedlem i Ejendomsforeningen Danmark og en række andre virksomheder i Danmark. Lægdommer ved Københavns Boligret.

PER H. JENSEN

Administrerende direktør i J-F. Lemvigh-Müller Holding A/S og koncernens ejendomsselskab Lemvigh-Müller Ejendomme ApS.

Tidligere statsautoriseret revisor og partner i Grothen & Perregaard, Grant Thornton og PwC.

LARS THYLANDER

Bestyrelsesformand og grundlægger. Arbejdet i ejendomsbranchen siden 1983 - som selvstændig siden 1986.

MICHAEL VAD

Managing partner i den internationale ledelsesrådgivningsvirksomhed Spencer Stuart og ansvarlig for den nordiske forretning. Omfattende ledelseserfaring fra bl.a. 2M Invest, Egmont og TDC.

Bestyrelsesformand i den digital spilvirksomhed Reto-Moto og Næstformand i Kræftens Bekæmpelse.

NIELS-ULRIK MOUSTEN

Entreprenør og bestyrelsesmedlem - primært indenfor investeringer og finans. Medstifter af og bestyrelsesformand for CABA Capital (forvalter en rente hedge fund), IMDistribution (distributør af kapitalforvaltningsydelser) og NOVARO (IT-konsulent indenfor robotic process automation).

Medlem af bestyrelsen for bl.a. PFA Pension (næstformand) og Retail Brands ApS. Medlem af investor komitéen i Nordic Eye (venture fund). Bestyrelsesformand for bl.a. Investeringsforeningen Nykredit Invest Engros.

30 års erfaring indenfor kapitalforvaltning, bl.a. som direktør for Danske Capital og SEB Asset Management (Danmark).