11-06-2019 Thylander Gruppen

Per Klitgård indtræder i bestyrelsen for Thylander Gruppen

På en ekstraordinær generalforsamling er Per Klitgård tirsdag blevet indvalgt i bestyrelsen for Thylander Gruppen A/S.

Per Klitgård har de seneste 20 år været topchef i nogle af Danmarks førende virksomheder i den finansielle sektor. Han var frem til efteråret 2018 administrerende direktør for Danica Pension, hvor han blandt andet stod i spidsen for overtagelsen af SEB Pension.

Per Klitgård, der er født i 1958, er oprindeligt uddannet aktuar. Han har siden suppleret med en række toplederuddannelser fra IMD og Harvard. Siden han forlod Danica har han været professionelt bestyrelsesmedlem i flere danske og svenske virksomheder.

”Jeg glæder mig meget til at træde ind i bestyrelsen for Thylander Gruppen, som jeg har arbejdet sammen med i en årrække og som jeg betragter som en både kompetent og meget fremsynet virksomhed”, siger Per Klitgård.

”Ikke alene ejendomsinvesteringer, men i høj grad også andre alternative aktivklasser indtager i dag en stadig vigtigere rolle – både i institutionelle og private investorers porteføljer. Det stiller stigende krav til både dyb faglighed, kreativitet og strategisk tænkning, og her ser jeg et betydeligt potentiale i Thylander Gruppen, som jeg ser frem til at være med til at videreudvikling også på dette felt”, siger han.

Bestyrelsesformand Lars Thylander udtaler: ”Vi er meget glade for, at Per Klitgård har sagt ja til at indtræde i bestyrelsen, hvor vi ser frem til at kunne drage stor nytte af hans erfaring og professionalisme.”

Bestyrelsen består herefter af bestyrelsesformand Lars Thylander, næstformand Carsten Viggo Bæk, Peter Reedtz, Per H. Jensen og Per Klitgård.