29-10-2019 Thylander Gruppen

Thylander Gruppen forstærker organisationen

Henrik Køhn udnævnt til Direktør for Investment og Asset Management
Investeringsdirektør og Partner Henrik Køhn er med virkning fra 1. september udnævnt til direktør med ansvar for Investering og Asset Management aktiviteterne i Thylander Gruppen.
Kristian Krogh, CEO & Managing Partner, udtaler: ”Henrik har siden han kom til TG i 2013 dygtigt håndteret investeringsområdet og været en helt central person i den succesfulde udvikling, vi har været igennem. Vi har mange kompetente medarbejdere og den tættere integration mellem investerings- og asset managementområdet samt den fladere organisation understøtter vores fokus på at øge kvalitet og effektivitet.”

Michael Fynbo Hansen tiltræder som Investment Manager
Michael Fynbo Hansen tiltræder den 1. november en stilling som Investment Manager hos Thylander Gruppen.
Michael er 27 år, uddannet Cand.Merc. og kommer fra en stilling som Investment Analyst hos Cresendo i Århus. Michael flytter i forbindelse med jobskiftet til København.
Direktør Henrik Køhn udtaler: ”Vi er meget glade for at kunne forstærke vores team med Michael. Vi har stor aktivitet på investeringsområdet, og Michael skal være med til yderligere at styrke eksekvering og vores position som en førende aktør på det danske ejendomsmarked.”