20-03-2018 Thylander Gruppen

TO NYE PARTNERE I THYLANDER GRUPPEN

Vicedirektør Nils Thygesen og investment director Henrik Køhn er blevet optaget som partnere i Thylander Gruppen.

– Der er et gensidigt ønske om at knytte endnu tættere bånd. Det er baggrunden for, at Nils Thygesen og Henrik Køhn træder ind i partnerkredsen. Det er to højt kvalificerede nøglepersoner, som vi værdsætter højt og er stolte af at have med på holdet, oplyser stifter af Thylander Gruppen, Lars Thylander.

Nils Thygesen har været i Thylander Gruppen siden 2012, og har sammen med Christian Ellegaard det finansielle ansvar i ejendomsfondene.

Henrik Køhn kom til virksomheden i 2013, og har sammen med Lars Thylander og Carsten Viggo Bæk ansvaret for investeringer og salg af ejendomme.

Partnerkredsen i Thylander Gruppen består nu af Lars Thylander, Carsten Viggo Bæk, Christian Ellegaard samt Nils Thygesen og Henrik Køhn.

Thylander Gruppen etablerer strukturerede ejendomsfonde og tager initiativ til såkaldte club deals. Gruppen har 82 ejendomme og cirka 500.000 kvm under forvaltning. Porteføljen ejes af 6 fonde med institutionelle, private og industrielle investorer, hvor Thylander Gruppen medinvesterer i hver fond.